Σχολικά μαθήματα στα κορεάτικα

 0    14 schede    ultimate.el.ko
Scarica mp3 Stampa Gioca Testa il tuo livello
 
Domanda Risposta
σχολικά μαθήματα
inizia ad imparare
에서 학교 과목
μαθηματικά
inizia ad imparare
수학
λογοτεχνία
inizia ad imparare
문학
φυσικη
inizia ad imparare
물리학
χημεία
inizia ad imparare
화학
βιολογία
inizia ad imparare
생물학
φυσική αγωγή
inizia ad imparare
체육
μουσική
inizia ad imparare
음악교육
τέχνη
inizia ad imparare
조형교육
τεχνολογία της πληροφορίας
inizia ad imparare
정보 기술
φυσικές επιστήμες
inizia ad imparare
자연 과학
ιστορία
inizia ad imparare
국사
γεωγραφία
inizia ad imparare
지리학
ξένες γλώσσες
inizia ad imparare
외국어

Τα σχολικά μαθήματα στα κορεατικά

Πώς σου φάινεται η ιδέα να αρχίσεις να μαθαίνεις κορεατικά; Ξεκίνα την εκμάθηση των κορεατικών και συγκεκριμένα άρχισε με τα σχολικά μαθήματα χρησιμοποιώντας την εφαρμοφή της VocApp. Η ομάδα της VocApp έχει ετοιμάσει για σένα κάρτες διδασκαλίας για τα σχολικά μαθήματα. Μάθε τώρα τις πιο χρήσιμες λέξεις μέσω των μαθημάτων μας...δεν θα απογοητετείς! Αν ακόμη έχεις αμφιβολίες, δεν χάνεις τίποτα να ρίξεις μια ματιά στο μάθημα για τα σχολικά μαθήματα. Μάθε τώρα τις σημαντικότερες λέξες για τα σχολικά μαθήματα στα κορεατικά εδώ!

Αναρωτιέσαι γιατί πρέπει να μάθεις μια ξένη γλώσσα;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μάθεις κορεατικά! Αρχικά, τα κορεατικά είναι μια ελκυστική γλώσσα. Το να μιλάς κορεατικά θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και απλά θα σε κάνει πιο έξυπνο! Μη χάσεις άλλο χρόνο. Μάθε πώς να λες τα σχολικά μαθήματα στα κορεατικά μέσω των καρτών διδασκαλίας μας και ανακάλυψε αυτή την πλούσια γλώσσα.

Πώς να μάθεις κορεατικά ευχάριστα

Το κλειδί της επιτυχίας είναι να επαναλαμβάνεις συχνά το λεξιλόγιο που έμαθες. Τα εργαλεία εκμάθησης της γλώσσας θα προγραμματίζουν για σένα επαναλήψεις των λέξεων για τα σχολικά μαθήματα που δεν ήξερες στα κορεατικά. Με αυτό τον τρόπο θα θυμάσαι περισσότερα σε λιγότερο χρόνο!

Μάθε κορεατικά γρήγορα και αποτελεσματικά!

Δεν έχεις σχέδια για απόψε; Σου έχουμε την τέλεια λύση. Τι θα έλεγες για μαθήματα κορεατικών; Μην το σκέφτεσαι άλλο! Κατέβασε την εφαρμογή μας και άρχισε να μαθαίνεις κορεατικά σήμερα!

Τι άλλο μπορείς να μάθεις;

Όταν ολοκληρώσεις το μάθημα για τα σχολικά μαθήματα στα κορεατικά, συνέχισε να ανακαλύπτεις την κορεατική γλώσσα μέσω των υπολοίπων μαθημάτων που προσφέρουμε, πατώντας εδώ: των κορεατικών. Οι κάρτες διδασκαλίας θα σε βοηθήσουν χωρίς αμφιβολία να αναπτύξεις εύκολα το λεξιλόγιό σου και τις ικανότητές σου στα κορεατικά.

Devi essere accedere per pubblicare un commento.