Biljke na danskom

 0    12 schede    ultimate.hrv.da
Stampa Gioca Testa il tuo livello
 
Domanda Risposta
biljke
inizia ad imparare
planter (f.pl.)
ruža
inizia ad imparare
ros (f.)
suncokret
inizia ad imparare
solsikke (f.)
tulipan
inizia ad imparare
tulipan (f.)
tratinčica
inizia ad imparare
marguerit (f.)
ljiljan
inizia ad imparare
lilje (f.)
kaktus
inizia ad imparare
kaktus (f.)
mak
inizia ad imparare
valmue (f.)
konoplja
inizia ad imparare
cannabis (f.)
narcisa
inizia ad imparare
påskelilje (f.)
orhideja
inizia ad imparare
orkidé (f.)
visibaba
inizia ad imparare
vintergæk (f.)

Biljke na danskom

Učite temelje danski i počnite s lekcijom "Biljke"! Jeste li znali također kako kako se slovkaju pojmove na temu Biljke? Saznat ćete u našoj lekciji "Biljke i upoznatijoš mnogobrojne druge izraze na danskom jeziku! k tome ćete imat priliku naučiti pravilan danski naglasak s audio zapisima riječi! Magija danski je u tome što nikada ne znate kada ćete je trebati neka riječ ili rečenica koju imate na vrhu jezika! Učite riječi iz lekcije Biljke na danskom i nemojte ih nikad zaboraviti niti nemojte dopustiti da Vam ostanu na vrhu jezika!

Razlozi za usavršavanje danski

Ako to još uvijek niste znali, učenje stranog jezika Vas čini inteligentnijima ! Dokazano je da aktivira (dio mozga) zaslužan za ! Pored toga, govorit ćete danski što donosi poslovne prilike! Još uvijek nije dovoljno da biste počeli učiti? Hm, vjerojatno niste netko tko voli izazove...! Učenje novog jezika zasigurno nije previše uobičajeno. Učeći jezik, gotovo "sami" biste mogli postignuti rezulate kojima ćete se istaknuti među drugima i zbog kojih će Vas drugi oko Vas dodatno cjeniti. Smatrate li da možete naučiti jezik? Dajte nam priliku!

Kako brzo učiti danski?

Ako planirate učiti danski language, najvažniji dio je proširiti Vaš rječnik danski. Naša aplikacija će se pobrinuti za slaganje Vašeg rasporeda ponavljanja kartica za učenje na danskom koje niste znali i tako ćete naučiti više u manje vremena!

Naučiti danski brzo i efikasno!

Ako se osjećate previše sramežjivi dok pričate danski, možda bi za Vas bilo dobro pogledati naše satove i dobiti sampouzdanje kroz redovnuvježbu danski jezika!

Druge kartice koje bi Vam mogle biti korisne! Lekcije danski jezika su zbilja brojne!

Predlažemo Vam da pogledate naše tečajeve danski i proučite naše preostale kartice kreirane za kvalitetno učenje danski jezika.

Samo nam pružite priliku i počinte s lekcijom Biljke na danskom! Zaljubit ćete se!

Nauči danski online na učinkovit i sistematičan način. Naše didaktičke kartice će zasigurno pomoći u tome da brzo izgradiš bogat danski rječnik i razviješ jezične vještine.

Devi essere accedere per pubblicare un commento.