Boje na danskom

 0    12 schede    ultimate.hrv.da
Stampa Gioca Testa il tuo livello
 
Domanda Risposta
boje
inizia ad imparare
farver (f.pl.)
bijela
inizia ad imparare
hvid
crna
inizia ad imparare
sort
zelena
inizia ad imparare
grøn
narančasta
inizia ad imparare
orange
plava
inizia ad imparare
blå
crvena
inizia ad imparare
rød
smeđa
inizia ad imparare
brun
ružičasta
inizia ad imparare
lyserød
ljubičasta
inizia ad imparare
lilla
siva
inizia ad imparare
grå
žuta
inizia ad imparare
gul

Boje na danskom

Počinte lekciju Boje i upustite se u učenje danski! Možda već poznajte neke izraze, ali uz VocApp i memo kartice koje je izradio VocApp-ov tim stručnjaka, utvrdit ćete kako ih pravilno napisati i naglasiti, a prikazat će Vam se i primjer upotrebe u kontekstu. Uz naš princip imate ćete priliku regularno ponavljati naučeno kako nikada to ne biste zaboravili. Ključ je u ponavljanju! Nema više potrebe trošiti suviše vremena i novaca, krenite s našom lekcijom Boje i započinte put prema znanju danski jezika!

Zašto bih učio/učila danski?

Postoji puno razloga za učenje danski!! Najprije, danski je jedan poseban jezik. Učenje danski će ponuditi mnoge stručne šanse i jednostavno će Vas učiniti pametnijima! Ako Vam gorenavedeni razlozi nisu dovoljni kako biste počeli s učenjem danski, razmišljajte o tome kao o izazovu. Svaki putkada učite strani jezik, pokrećete (područje u mozgu) odgovorno pamćenje.

Kako efikasno učiti danski?

Željeli biste naučiti danski, ali Vas je strah da ćete samo naučiti hrpu novih riječi i odmah potom ih zaboraviti? Nemojte brinuti! Naš princip učenja uz didaktičke kartice će Vam pomoći da dugotrajno zapamtite nove izraze. Uz VocApp ćete naučiti puno u malo vremena!

Naučiti danski brzo i učinkovito!

Ako ste presramežjivi dok govorite danski, možda bi za Vas bilo od koristi uzeti u obzir naše tečajeve i dobiti sampouzdanje kroz redovnuvježbu danski!

Druge lekcije na danskom za Vas!

Sjetite se pogledati druge tečajeve na danskom i potražite naše mnogobrojne druge kartica.

Započnite odmah lekciju Boje na danskom !

Nauči danski online na učinkovit i sistematičan način. Naše kartice za učenje će definitvno pomoći u tome da brzo izgradiš bogat danski rječnik i razviješ jezične vještine.

Devi essere accedere per pubblicare un commento.