Dani u tjednu na danskom

 0    8 schede    ultimate.hrv.da
Stampa Gioca Testa il tuo livello
 
Domanda Risposta
Dani u tjednu
inizia ad imparare
ugens dage
ponedjeljak
inizia ad imparare
mandag (f.)
utorak
inizia ad imparare
tirsdag (f.)
srijeda
inizia ad imparare
onsdag (f.)
četvrtak
inizia ad imparare
torsdag (f.)
petak
inizia ad imparare
fredag (f.)
subota
inizia ad imparare
lørdag (f.)
nedjelja
inizia ad imparare
søndag (f.)

Dani u tjednu na danskom

Htjeli biste naučiti , ali nemate vremena i novaca za skupe tečajeve? Strah Vas je da ako započnete učiti samostalno preko udžbenika, nećete naučiti jednako kvalitetno kao kada Vas netko vodi kroz učenje? S VocApp-ovim didaktičkim karticama saznat ćete kako se riječi iz lekcije Dani u tjednu točno pišu, a zahvaljujući čujnim zapisima i kako se točno naglašavaju. Jednom kada ste naučili značenje riječi, te kako se ista piše i čita, potrebno je sve to dobro memorirati kako cjelokupno učenje ne bi bilo uzaludno. Srećom, naša metoda učenja je kreirana tako da Vas naprosto tjera na redovito ponavljanje i vježbanje. Odmah započnite s lekcijom Dani u tjednu!

Zašto bih učio/učila danski?

Poznavanje danski će dat će Vam pristup u šire socijalne krugove i samo će Vas učiniti pametnijima! uz to moći ćete impresionirati Vašeg šefa znanjem danski! Ako Vam navedeni razlozi nisu dostatni kako biste počeli učiti danski, razmišljajte o tome kao o izazovu. Svaki putkada učite strani jezik, aktivirate (područje mozga) odgovorno sjećanje.

Kako brzo učiti danski?

VocAppove didaktičke kartice sve čine lakše: vidjet ćete riječ zajedno s prijevodom na danskom i upamtiti je! Potom, čut ćete danski izgovor riječi i voilà vaš danski vokabular će se počet povećavati. Svega 5 minuta dnevnog truda bit će dovoljno za zauvijek upamtiti Dane u tjednu na danskom!

Učiti danski brzo i efikasno!

VocApp neće Vam tek pokazati kako se Dani u tjednu pišu na danskom language, već će Vas naučiti kako kako se naglašava riječ na danskom. uz to možda ćete poželjetiisprobati naš alat za stvaranje kartica stvoren na principu rječnika. Počnite izrađivati popis pojmova i uvjeriti se kako je to lagano, zabavno i učinkovito. Kada god ćete trebati prekontrolirati riječ, moći ćete ga pridodati svojoj lekciji. uz to, pokazat će Vam se prijedlozi sličnih riječi koje ćete moći nadodati svojoj lekciji uz tek jedan klik!

Druge kartice za učenje koje bi Vam se mogle svidjeti!

Lekcija Dani u tjednu je tek jedna od mnogobrojnih lekcija danski jezika! Na možete pristupiti drugim tečajevima danski i učiti uz naše brojne kartice za učenje.

Pružite priliku i započnite s lekcijom Dani u tjednu! Sigurni smo da će Vam se svijdeti!

Uči 5 minuta po danu i zapamti do 90% naučenog vokabulara. S nama možeš naučiti danski kroz razne tečajeve koje su osmislili profesionalci.

Devi essere accedere per pubblicare un commento.