Drveće na danskom

 0    10 schede    ultimate.hrv.da
Stampa Gioca Testa il tuo livello
 
Domanda Risposta
drvo
inizia ad imparare
træ (i.)
hrast
inizia ad imparare
egetræ (i.)
javor
inizia ad imparare
ahorn (f.)
bor
inizia ad imparare
fyrretræ (i.)
vrba
inizia ad imparare
pil (f.)
breza
inizia ad imparare
birk (f.)
topola
inizia ad imparare
poppel (f.)
palma
inizia ad imparare
palme træ (i.)
tisa
inizia ad imparare
taks (f.)
jela
inizia ad imparare
gran (f.)

Drveće na danskom

Imate želju naučiti , ali nemate vremena i novaca za skupe tečajeve? Strah Vas je da ako krenete učiti sami online, nećete naučiti jednako kvalitetno kao kada Vas netko vodi kroz učenje? S VocApp-ovim karticama saznat ćete kako se riječi iz teme Drveće pravilno pišu, a zahvaljujući čujnim zapisima i kako se točno čitaju. Nakon što ste naučili značenje riječi, i kako se ona piše i čita, potrebno je sve to dobro upamtiti kako cjelokupno učenje ne bi bilo uzaludno. Na sreću, naša metoda učenja je programirana tako da Vas naprosto tjera na redovito ponavljanje i vježbanje. Odmah započnite lekciju Drveće!

Zašto bih usavršavao/usavršavala danski?

Učenje danski će dat će Vam ulaz u šire društvene krugove i samo će Vas učiniti pametnijima! također moći ćete zadiviti Vaše kolege poznavanjem danski! Ukoliko Vam gorenavedeni razlozi nisu dovoljni kako biste počeli učiti danski, razmišljajte o tome kao o izazovu. Uvijek kad učite strani jezik, vježbate (predjel u mozgu) zadužen memoriju.

Kako s lakoćom naučiti danski?

Htjeli biste naučiti danski jezika, ali bojite se da ćete samo naučiti gomilu novih pojmova i odmah potom ih zaboraviti? Ne brinite se! Naš način učenja uz kartice će Vam pomoći da dugoročno zapamtite nove riječi. Uz VocApp ćete naučiti puno u malo vremena!

Učiti danski brzo i efikasno!

VocApp neće Vam tek pokazati kako se Drveće pišu na danskom, nego će Vas naučiti kako izgovoriti riječ na danskom. pored toga mogli biste poželjetiisprobati naš alat za stvaranje memo kartica baziran na principu rječnika. Počnite izrađivati spisak vokabulara i otkrijete kako je to jednostavno, zabavno i efektivno. Kad god ćete trebati prekontrolirati riječ, moći ćete ga pridodati u svoju lekciju. uz to, vidjet ćete prijedloge sličnih riječi koje ćete moći nadodati u svoju lekciju uz samo jedan klik!

Druge lekcije na danskom za Vas!

Sjetite se pogledati druge tečajeve na danskom i potražite naše brojne druge fleškartica.

Počnite odmah lekciju Drveće na danskom !

Nauči danski online na učinkovit i sistematičan način. Naše didaktičke kartice će zasigurno pomoći u tome da brzo izgradiš bogat danski vokabular i razviješ jezične vještine.

Devi essere accedere per pubblicare un commento.