Planete na arapskom

 0    10 schede    ultimate.hrv.ar
Stampa Gioca Testa il tuo livello
 
Domanda Risposta
planete
inizia ad imparare
الكواكب
Merkur
inizia ad imparare
عُطارِد
Venera
inizia ad imparare
الزُّهْرَة
Zemlja
inizia ad imparare
الكُرَة الأرْضِيَّة
Mars
inizia ad imparare
كوكب المريخ
Jupiter
inizia ad imparare
كوكب المشتري
Saturn
inizia ad imparare
زحل
Uran
inizia ad imparare
أورانوس
Neptun
inizia ad imparare
نبتون
Pluton
inizia ad imparare
بلوتو

Planete na arapskom

Željeli biste naučiti , ali nemate vremena i novaca za skupe tečajeve? Strah Vas je da ako krenete učiti sami preko knjiga, nećete naučiti jednako kvalitetno kao kada Vas netko vodi kroz učenje? S VocApp-ovim karticama za učenje saznat ćete kako se riječi na temu Planete točno pišu, a zahvaljujući audio zapisima i kako se točno izgovaraju. Kada ste jednom naučili značenje riječi, i kako se ona piše i naglašava, potrebno je sve to dobro memorirati kako cjelokupno učenje ne bi bilo uzaludno. Na sreću, naša metoda učenja je osmišljena tako da Vas naprosto tjera na učestalo ponavljanje i vježbanje. Odmah započnite s lekcijom Planete!

Razlozi za učenje arapski

Poznavanje arapskog će omogućiti Vam gledanje filmova u originalnoj verziji i jednostavno će Vas učiniti pametnijima! štoviše moći ćete oduševiti Vašu obitelj znanjem arapskog! Unatoč svim navedenim razlozima, i dalje niste uvjereni da biste trebali započeti učiti arapskog? Dodajmo onda razlozima i to da ne zna svatko dobro jedan ili više stranih jezika. Ako svladate arapski to će sigurno dovesti do toga da Vas okolina, pogtovo ona poslovna, poštuje.

Kako efikasno naučiti arapski?

Naše didaktičke kartice sve čine lakše: vidjet ćete riječ zajedno s prijevodom na arapskom i upamtiti je! Zatim, čut ćete arapski izgovor riječi i voilà vaš arapski vokabular će se počet rasti. Samo 5 minuta dnevno bit će dovoljno za zauvijek zampamtiti Planete na arapskom!

Naučiti arapski brzo i učinkovito!

Prezirali ste satove arapskog? Vaš predavač arapskog nije bio dovoljno sistematičan? Isprobaj kartica s VocApp i nauči arapski bez nastavnika! Naše kartice će učiniti pričanje na arapskom jednostavnijim i zabavnijim!

Ostale memo kartice koje bi Vam mogle biti zanimljive! Bacite oko na naše druge lekcije na arapskom jeziku!

Pogledajte naše tečajeve arapskog? Ne zaboravite pogledati niti naše preostale kartice za učenje vezane za arapski jezik.

Jednostavno nam pružite priliku i počnites lekcijom Planete na arapskom! Zaljubit ćete se!

Vježbaj 5 minuta po danu i zapamti do 90% naučenih riječi. S nama možeš naučiti arapski kroz razne tečajeve koje su osmislili profesionalci.

Devi essere accedere per pubblicare un commento.