Prirodne katastrofe na danskom

 0    8 schede    ultimate.hrv.da
Stampa Gioca Testa il tuo livello
 
Domanda Risposta
Prirodne katastrofe
inizia ad imparare
naturkatastrofer (f.pl.)
potres
inizia ad imparare
jordskælv (i.)
suša
inizia ad imparare
tørke (f.)
poplava
inizia ad imparare
oversvømmelse (f.)
lavina
inizia ad imparare
lavine (f.)
vulkanska erupcija
inizia ad imparare
vulkanudbrud (i.)
cunami
inizia ad imparare
tsunami (f.)
uragan
inizia ad imparare
orkan (f.)

Prirodne katastrofe na danskom

Započnite lekciju Prirodne katastrofe i upustite se u učenje danski! Možda već poznajte neke izraze, ali uz VocApp i didaktičke kartice koje je izradio VocApp-ov stručni tim, utvrdit ćete kako ih pravilno napisati i izgovoriti, a vidjet ćete i primjer upotrebe u rečenici. Uz naš princip imate ćete priliku redovito ponavljati ono što ste naučili kako nikada to ne biste zaboravili. Tajna je u ponavljanju! Nema više potrebe trošiti suviše vremena i novaca, krenite s našom lekcijom Prirodne katastrofe i započinte put prema znanju danski jezika!

Zašto bih usavršavao/usavršavala danski?

Znanstvenici su dokazali da nas poznavanje čini pametnijima! Naime, aktivira (predjel mozga) zadužen za memoriju! k tome, omogućuje Vam da putujete slobodnije nego prije, upoznajete nove ljude, a i imat ćete jednu novu stvar za unijeti u CV! Ukoliko Vam gorenavedeni razlozi nisu dostatni kako biste počeli učiti danski, sjetite se da je učenje stranog jezika jedan veliki intelektualni izazov koji ne može baš svatko savladati!

Kako jednostavno učiti danski?

Naše didaktičke kartice sve čine lakše: vidjet ćete riječ zajedno s prijevodom na danskom i upamtiti je! Nakon toga, čut ćete danski izgovor riječi i voilà vaš danski vokabular će se počet širiti. Svega 5 minuta dnevnog truda bit će dovoljno za zauvijek upamtiti Prirodne katastrofe na danskom!

Učiti danski brzo i učinkovito!

VocApp Vas neće samo naučiti kako se Prirodne katastrofe pišu na danskom, već će Vam pokazati kako kako se izgovara riječ na danskom. k tome možda ćete poželjetiisprobati naš alat za stvaranje didaktičkih kartica temeljen na principu rječnika. Krenite izrađivati spisak riječi i vidite kako je to jednostavno, zabavno i efektivno. Kad god ćete trebati prekontrolirati riječ, moći ćete ga dodati u svoju lekciju. k tome, vidjet ćete prijedloge sličnih pojmova koje ćete moći nadodati u svoju lekciju samo jednim klikom!

Druge lekcije na danskom za Vas

Na možete pristupiti ostalim tečajevima danski i učiti uz naše kartice za memoriranje.

Započnite s lekcijom Prirodne katastrofe! na danskom i sigurno ćete se zaljubiti!

Nauči danski online na učinkovit i sistematičan način. Naše memo kartice će definitvno pomoći u tome da brzo izgradiš bogat danski rječnik i razviješ jezične vještine.

Devi essere accedere per pubblicare un commento.