Školska oprema na danskom

 0    12 schede    ultimate.hrv.da
Stampa Gioca Testa il tuo livello
 
Domanda Risposta
škola oprema
inizia ad imparare
skoleudstyr (i.pl.)
gumica
inizia ad imparare
viskelæder (i.)
knjiga
inizia ad imparare
bog (f.)
ravnalo
inizia ad imparare
lineal (f.)
olovka
inizia ad imparare
blyant (f.)
kemijska olovka
inizia ad imparare
pen (f.)
školska torba
inizia ad imparare
skoletaske (f.)
udžbenik
inizia ad imparare
lærebog (f.)
klamerica
inizia ad imparare
hæftemaskine (f.)
ljepilo
inizia ad imparare
lim (f.)
atlas
inizia ad imparare
atlas (f.)
bojice
inizia ad imparare
farveblyanter (f.pl.)

Školska oprema na danskom

Počinte učiti osnovne riječi danski kroz lekciju Školska oprema ! Možda već znate značenje nekih riječi, već jeste li posve sigurni kako se pišu i kako se pravilno naglašavaju? Uz VocApp-ove fleškartice naučit ćeš i jedno i drugo. Naime, one ne sadrže samo napisanu izraz i primjer uporabe, ali i slušni zapis s kojim ćete naučiti kako pravilno pročitati riječ te ćete biti u mogućnosti vježbati Vaš izgovor. Nikada ne možete znati hoće li neka riječi trebati. Stoga nemojte više odgađati, već započnite lekciju Školska oprema!

Razlozi zbog kojih učiti danski

? Ako Vam gorenavedeni razlozi nisu dovoljni kako biste počeli učiti danski, možda naprosto niste osoba koja se često odvaži na novi izazov. Ipak, sjetite se pozitivnih efekata koje učenje novog jezika ima na Vaš mozak, kao što je poboljšano pamćenje, koje ćete moći kasnije iskoristiti u drugim intelektualnim aktivnostima.!

Kako s lakoćom učiti danski?

VocaApp-ov tim je za Vas sastavio lekciju "Školska oprema" na danskom u obliku liste kartica za učenje. Dokazano je da je najbolji način za naučiti strani jezik učiti riječi temu po temu. Zato, sasvim sigurno morate isprobati naše lekcije danski. One pokrivaju golemu količinu danski vokabulara! Ako ćete učiti uz nas, možete biti sigurni da nećete zaboraviti naučeni vokabular! Naš algoritam udaljenog ponavljanja će se pobrinuti da Vam napravi raspored učenja na najbolji mogući način!

Učiti danski brzo i učinkovito!

VocApp Vas neće samo naučiti kako se Školska oprema pišu na danskom language, nego će Vam pokazati kako kako se naglašava riječ na danskom. uz to možda ćete željetiisprobati naš alat za stvaranje kartica za memoriranje baziran na principu rječnika. Krenite stvarati spisak fleškartica i uvjeriti se kako je to lagano, zabavno i efektivno. Kada god ćete trebati prekontrolirati riječ, moći ćete ga pridodati svojoj lekciji. uz to, vidjet ćete prijedloge sličnih riječi koje ćete moći pridodati svojoj lekciji uz samo jedan klik!

Druge kartice za memoriranje koje bi Vam se mogle svidjeti!

Lekcija Školska oprema je tek jedna od mnogih lekcija danski jezika! Na možete pristupiti drugim tečajevima danski i učiti uz naše mnoge memo kartice.

Pružite priliku i počnite s lekcijom Školska oprema! Sigurni smo da će Vam se svijdeti!

Nauči danski online na učinkovit i sistematičan način. Naše memo kartice će definitvno pomoći u tome da brzo izgradiš bogat danski rječnik i razviješ jezične vještine.

Devi essere accedere per pubblicare un commento.