Sport na danskom

 0    10 schede    ultimate.hrv.da
Stampa Gioca Testa il tuo livello
 
Domanda Risposta
sport
inizia ad imparare
sport (f.pl.)
nogomet
inizia ad imparare
fodbold (f.)
odbojka
inizia ad imparare
volleyball (f.)
košarka
inizia ad imparare
basketball (f.)
golf
inizia ad imparare
golf (f.)
rukomet
inizia ad imparare
håndboll (f.)
tenis
inizia ad imparare
tennis (f.)
plivanje
inizia ad imparare
svømming (f.)
borilačke vještine
inizia ad imparare
kampsport (f.pl.)
stolni tenis
inizia ad imparare
bordtennis (f.)

Sportovi na danskom

Započnite s učenjem temeljnih izraza danski kroz lekciju Sportovi ! Možda već znate značenje nekih izraza, no jeste li skroz sigurni kako se pišu i kako se točno izgovaraju? Uz VocApp-ove kartice za učenje naučit ćeš oboje. Naime, one ne sadrže samo napisanu pojam i primjer korištenja, no se na njima nalazi i čujni zapis s kojim ćete naučiti kako pravilno pročitati izraz te ćete biti u mogućnosti poboljšati Vaš naglasak. Nikada ne znate znati kada će Vam neki izraz biti od koristi. Stoga nemojte više odgađatii započnite lekciju Sportovi!

Zašto bih usavršavao/usavršavala danski?

Postoji puno razloga za znati danski!! Prije svega, danski je jedan predivan jezik. Znanje danski će Vam omogućit čitanje knjiga koje nisu prevedene na hrvatski i jednostavno će Vas učiniti mudrijima! Ukoliko Vam navedeni razlozi nisu dostatni kako biste počeli učiti danski, sjetite se da je učenje stranog jezika jedan golemi intelektualni izazov koji ne može baš svatko savladati!

Kako učinkovito naučiti danski?

Htjeli biste naučiti danski jezika, ali bojite se da ćete samo naučiti gomilu novih pojmova i odmah potom ih zaboraviti? Nemojte brinuti! Naš princip učenja uz memo kartice će Vam pomoći da dugotrajno memorirate novi vokabular. Uz VocApp ćete naučiti puno u malo vremena!

Učiti danski brzo i učinkovito!

Već ste u životu započeli učiti novog jezika, ali to na kraju nije bilo od nikakve koristi? VocApp nudi sistematičan pristup sastavljen od memo kartica koje sadrže slikovnu, čujnu i tekstualnu komponentu tako da će Vam se značenje riječi, način pisanja i točan naglasak snažno urezati u dugotrajno pamćenje!

Druge memo kartice koje bi Vam se mogle svidjeti!

Lekcija Sportovi je tek jedna od mnogobrojnih lekcija danski jezika! Na možete pristupiti ostalim tečajevima danski i učiti uz naše mnogobrojne kartice.

Pružite priliku i počnite s lekcijom Sportovi! Sigurni smo da će Vam se svijdeti!

Uči 5 minuta po danu i upamti do 90% naučenih riječi. S nama možeš naučiti danski kroz razne tečajeve koje su razvili profesionalci.

Devi essere accedere per pubblicare un commento.