Vrijeme na ruskom

 0    9 schede    ultimate.hrv.ru
Stampa Gioca Testa il tuo livello
 
Domanda Risposta
vrijeme
inizia ad imparare
погода (ж. р.)
toplo
inizia ad imparare
тепло (ср. р.)
hladno
inizia ad imparare
холодно (ср. р.)
kiša
inizia ad imparare
дождь (м. р.)
snijeg
inizia ad imparare
снег (м. р.)
sunce
inizia ad imparare
солнце (ср. р.)
oblak
inizia ad imparare
облако (ср. р.)
duga
inizia ad imparare
радуга (ж. р.)
vjetar
inizia ad imparare
ветер (м. р.)

Vremenske prilike na ruskom

Jeste li ikada razmišljali o tome da počnete učiti ruski Zašto ne? Započnite uz lekciju Vremenske prilike i okušajte se u ruskom! Najvjerojatnije niste znali kako se točno pišu riječi iz teme Vremenske prilike, je li tako? Ne morate se brinuti! Odgovor je u našoj lekciji: s karticama za učenje, imat ćeš i šansu naučiti ili popraviti svoj naglasak, zahvaljujući našim čujnim zapisima! Mislite li i dalje da ti to nikada neće biti korisno jednoga dana? Možete li biti sigurni u to? To je najbolji dio učenja stranog jezika! Tajna je u ponavljaju: uz našu metodu, imate ćete priliku vježbati ono što se učili kako biste to zauvijek upamtili! Nemojte više trošiti Vaše vrijeme na nepotrebne aktivnosti! Odmah počnite lekciju Vremenske prilike na ruskom!

Razlozi zbog kojih učiti ruski

? Ako Vam navedeni razlozi nisu dostatni kako biste počeli učiti ruskog, možda jednostavno niste osoba koja se često odvaži na novi izazov. Ipak, sjetite se pozitivnih efekata koje učenje novog jezika ima na Vaš mozak, kao što je poboljšano pamćenje, koje ćete moći kasnije iskoristiti u drugim intelektualnim aktivnostima.!

Kako s lakoćom naučiti ruski?

Htjeli biste naučiti ruski, ali Vas je strah da ćete samo naučiti gomilu novih izraza i odmah zatim ih zaboraviti? Nemojte brinuti! Naš princip učenja uz memo kartice će Vam pomoći da dugotrajno zapamtite nove pojmove. Uz VocApp ćete naučiti puno u malo vremena!

Učiti ruski brzo i efikasno!

Ako ste odviše nesigurni govoreći ruski, možda bi za Vas bilo od koristi pogledati naše tečajeve i dobiti sigurnost kroz redovnoučenje ruskog jezika!

Ostale kartice za učenje koje bi Vam mogle biti interesantne! Lekcije ruskog jezika su uistinu brojne!

Predlažemo Vam da pogledate naše tečajeve ruskog i proučite naše preostale didaktičke kartice napravljene za kvalitetno učenje ruskog jezika.

Samo nam dajte priliku i počinte s lekcijom Vremenske prilike na ruskom! Zaljubit ćete se!

Vježbaj 5 minuta dnevno i zapamti do 90% naučenih riječi. S nama možeš naučiti ruski kroz brojne tečajeve koje su stvorili profesionalci.

Devi essere accedere per pubblicare un commento.