Dani u tjednu na slovačkom

 0    8 schede    ultimate.hrv.sk
Stampa Gioca Testa il tuo livello
 
Domanda Risposta
Dani u tjednu
inizia ad imparare
dni v týždni (r. m.pl.)
ponedjeljak
inizia ad imparare
pondelok (r. m.)
utorak
inizia ad imparare
utorok (r. m.)
srijeda
inizia ad imparare
streda (r. ž.)
četvrtak
inizia ad imparare
štvrtok (r. m.)
petak
inizia ad imparare
piatok (r. m.)
subota
inizia ad imparare
sobota (r. ž.)
nedjelja
inizia ad imparare
nedeľa (r. ž.)

Dani u tjednu na slovačkom

Jeste li ikada razmišljali o tome da počnete učiti slovački Ovo Vam je prilika! Počinte lekcijom Dani u tjednu Dane u tjednu i okušajte se u slovačkom! Možda niste znali kako se pravilno pišu riječi iz lekcije Dani u tjednu, zar ne? Nemojte se brinuti! Rješenje je u našoj lekciji: uz naše memo kartice, imat ćeš također šansu naučiti ili unaprijediti svoj izgovor, zahvaljujući našim audio zapisima! Smatrate li i dalje da ti to nikada neće trebati jednom? Možete li u to biti sigurni? To je najbolji dio učenja stranog jezika! Tajna je u ponavljaju: zahvaljujući našoj metodi, imate ćete priliku ponavljati ono što se naučili kako biste to zauvijek upamtili! Nemojte više trošiti Vaše vrijeme na nepotrebne društvene mreže! Odmah započnite lekciju Dani u tjednu na slovačkom!

Zašto bih usavršavao/usavršavala slovački?

Znanje slovačkog će Vam dati pristup brojnima knjigama, filmovima, čak i memeovima napisanima na slovačkom. Poznavanje slovačkog će Vam uz to omogućiti da putujete slobodnije nego do sada, skolpite prijateljstva s novim ljudima, a i imat ćete jednu novu crticu za dopisati u životopis! Ili ćete naprosto moći iskoristiti novo znanje da impresionirate Vašu obitelj znanjem slovačkog! Ako Vam gorenavedeni razlozi nisu dovoljni kako biste počeli učiti slovačkog, razmišljajte o tome kao o izazovu. Svaki putkad učite strani jezik, vježbate (područje u mozgu) zaslužno memoriranje.

Kako jednostavno učiti slovački?

Ključ uspjeha je često, ali ne pretjerano ponavljanje vokabulara. Naša aplikacija za učenje jezika će za vas stvoriti raspored i pobrinuti za to da redovito ponavljate riječi na slovačkom.

Naučiti slovački brzo i učinkovito!

Uštedite vrijeme uz naš Sistem udaljenog ponavljanja! To će povećati Vaš aktivni vokabular u najkraćem mogućemu roku ! Također ćete moći poboljšati svoj naglasak slovačkog s našim zvučnim zapisima!

Ostale lekcije na slovačkom za Vas!

Sjetite se pogledati druge tečajeve na slovačkom i pronađite naše mnoge druge kartica.

Počnite odmah lekciju Dani u tjednu na slovačkom !

Uči 5 minuta dnevno i upamti do 90% naučenog vokabulara. S nama možeš naučiti slovački kroz razne tečajeve koje su osmislili profesionalci.

Devi essere accedere per pubblicare un commento.