Kontinenati na danskom

 0    8 schede    ultimate.hrv.da
Stampa Gioca Testa il tuo livello
 
Domanda Risposta
kontinenti
inizia ad imparare
kontinenter (f.pl.)
Australija
inizia ad imparare
Oceanien
Afrika
inizia ad imparare
Afrika
Europa
inizia ad imparare
Europa
Azija
inizia ad imparare
Asien
Južna Amerika
inizia ad imparare
Sydamerika
Sjeverna Amerika
inizia ad imparare
Nordamerika
Antarktika
inizia ad imparare
Antarktis

Kontinenti na danskom

Što mislite o učenju danski Ovo Vam je prilika! Počinte uz lekciju Kontinente i okušajte se u danskom! Najvjerojatnije niste znali kako se pravilno pišu riječi iz lekcije Kontinenti, je li tako? Nemojte se brinuti! Rješenje je naša lekcija: uz VocApp-ove kartice za memoriranje, imat ćeš i šansu naučiti ili usavršiti svoj izgovor, zahvaljujući našim audio zapisima! Smatrate li i dalje da ti to nikada neće biti potrebno jednoga dana? Možete li u potpunosti biti uvjereni u to? To je najbolji dio učenja jezika! Tajna je u ponavljaju: uz naš princip, imate ćete šansu ponavljati ono što se učili kako to nikada ne biste zaboravili! Nemojte više trošiti uzaludno Vaše vrijeme na beskorisne aktivnosti! Započnite odmah sada s lekcijom Kontinenti na danskom!

Razlozi za usavršavanje danski

Postoji puno razloga za učenje danski!! Učenje danski će Vam omogućiti pristup brojinim knjigama, filmovima, čak i memeovim napisanima na na danskom. Još uvijek nije dovoljno da biste počeli učiti? Hm, možda niste netko tko voli izazove...! Učenje novog jezika sigurno nije jako rašireno. Učeći jezik, gotovo "sami" biste mogli postignuti rezulate kojima ćete se istaknuti među drugima i zbog kojih će Vas drugi oko Vas dodatno cjeniti. Mislite li da možete naučiti jezik? Pružite nam priliku!

Kako efikasno učiti danski?

Ako planirate naučiti danski language, prvi korak je proširiti Vaš vokabular danski. Algoritam udaljenog ponavljanja će se pobrinuti za slaganje Vašeg rasporeda ponavljanja riječi na danskom koje niste znali i tako ćete naučiti više u manje vremena!

Naučiti danski brzo i efikasno!

Uštedite vrijeme uz naš Sistem udaljenog ponavljanja! On će poboljšati Vaš aktivni vokabular u najkraćem mogućem roku ! Također ćete moći popraviti svoj naglasak danski s našim zvučnim zapisima!

Ostale lekcije na danskom za Vas!

Nemojte zaboraviti pogledati druge tečajeve na danskom i potražite naše brojne druge kartica za učenje.

Započnite odmah lekciju Kontinenti na danskom !

Uči danski online na učinkovit i sistematičan način. Naše fleškartice će definitvno pomoći u tome da brzo izgradiš bogat danski vokabular i razviješ jezične vještine.

Devi essere accedere per pubblicare un commento.